Til innholdet

PakuKympillä Oy tehostaa toimintaansa GSGroup Finland Oy:n palveluilla

Suomen nopeinten kasvava pakettiautoihin erikoistunut vuokrausfirma PakuKympillä Oy on aloittanut yhteistyön GSGroup Finland Oy:n kanssa.

PakuKympillä aloitti liiketoiminnan 2015 ja suuri kasvu on ollut yrityksen yksi haaste. PakuKympillä Oy:n toimitusjohtaja ottikin tämän vuoksi yhteyttä GSGroup Finlandiin ja kysyi, miten voimme tehostaa heidän liiketoimintaansa & auttaa automatisoinnissa?

GSGroup Finland Oy:llä on vuosikymmenien kokemus paikantamispalveluista ja kalustonhallinnasta. Yli 700 asiakasta luottaa yrityksen palveluihin ja sen kehittämään ainut laatuiseen teknologiaan. Kalustonhallinta ja seurantajärjestelmä antavat tarkkaa tietoa kaluston sijainnista ja liikkeistä reaaliajassa. Järjestelmä perustuu moderniin paikannuslaiteteknologiaan, johon on mahdollista lisäksi yhdistää erilaisia sensoreita halutun datan keräämiseksi. PakuKympillä tarvitsi ratkaisun, jossa operatiivista toimintaa voidaan automatisoida, mm. milloin auto palautunut ja onko se tankattu palautettaessa. GSGroup Finlandin toimittava ratkaisu on tehnyt työskentelystä tehokkaampaa ja hallitumpaa ja tärkeimpänä tekijänä tuonut mittavia kustannussäästöjä.

  • Analysoitu tieto kaluston käyttöasteesta
  • Seuraa kaluston saapumista toimipisteisiin ja siirtymistä niistä pois
  • Reaaliaikainen GPS-paikannus kaluston sijainnista
  • Kerää tietoa ajetuista reiteistä ja kilometreistä
  • Muistutukset kaluston huolloista ja katsastuksesta
  • Kartta-alueiden luonti ja hälytysten asettaminen (geo-zone)
  • Paperiton dokumentointi

PakuKympillä Oy tarjoaa kuluttajille ja yrityksille kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin sekä muuttoihin edullisesti ja kätevästi Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

GSGroup kehittää tuotteita, jotka auttavat liiketoimintaasi kohtaamaan tulevaisuuden. Toimitamme ratkaisuja, jotka kehittävät digitalisaatiota ja vähentävät paperipohjaista hallintoa. Työpäiväsi on tuottavampi ja helpompi, kun olet kartalla asioista.

Lisätietoja

GSGroup Finland Oy
Pekka Naukkarinen
Business Unit Manager
040-8231704
pekka.naukkarinen@gsgroupfinland.fi