Til innholdet

Paikannin auttaa pitämään huolta kaikesta arvokkaasta

Paikannin on paras väline, kun haluat pitää silmällä ajoneuvon sijaintia. Onko sinulla esimerkiksi useita ajoneuvoja? Silloin paikannin ja kalustonhallinta auttaa pysymään kartalla siitä, mitä logistiikan optimointi vaatii. Paikannin- ja GPS-teknologia antavat tärkeää tietoa liikkeistä.

Nykyaikaisten paikantimien ja järjestelmien avulla pysyt kartalla resursseista, mikä parantaa palvelun tehokkuutta ja laatua. Käyttö- ja huoltokustannukset voivat pienentyä jopa 20 %, kun käytössä on luotettava paikannin.

Näemme järjestystä siellä, missä muut näkevät kaaoksen

Paikannin auttaa sinua selättämään tulevaisuuden haasteet. Joten älä anna menneisyyden hidastaa sinua - me näytämme tien tulevaisuuteen.

Vain neljä kymmenestä työntekijästä palveluyrityksissä käyttää puhelinta pääasiallisena työvälineenään.*

Paikannin toimii myös etänä puhelinsovelluksen avulla. Helppokäyttöisten älypuhelinsovellustemme avulla sinä ja työtoverisi voitte nauttia mutkattomammista ja fiksummista työpäivistä.

Meiltä paikannin ja seurantalaitteisto sekä erilaiset digitaaliset ratkaisut, jotka auttavat liiketoimintaasi kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

Alta voit lukea, mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä ja mitä mieltä he ovat paikantimistamme.

*Norstat 2017

Multiple Quotes
GSGroupin järjestelmät toimivat hyvin, ne ovat helppokäyttöisiä ja tarkkoja ja lisäksi niillä on hyvä maine markkinoilla.”
Best Transport
Multiple Quotes
Aiemmin jouduimme käsittelemään tuhansia papereita ja laskuja manuaalisesti, mutta nyt kaikki syötetään digitaalisesti. Aiemmin viikkoja kestäneet prosessit hoituvat nyt muutamalla klikkauksella.
BWT Danmark
Multiple Quotes
GSGroupin tuotteiden ansiosta voimme kirjata tehtäviä kentällä, jolloin työpäivän päätteeksi ei tarvitse enää ajaa toimistolle.
Influx A/S

Paikannin- ja GPS-teknologia vievät tulevaisuuteen

Meillä on yli 150 000 käyttäjää päivittäin, joten tiedämme mitä haasteidesi ratkaiseminen vaatii.

Paikannin auttaa sinua työnhallinnassa. Erilaisia ratkaisuja on paljon, joten valinta voi olla haastava. Mietitkö, minkä ratkaisun valitsisit? Oli kyse sitten paikannin- ja seurantalaitteistoista tai digitaalisista ratkaisuista, voimme räätälöidä paketin, joka toimii parhaiten juuri sinun yrityksessäsi. Ota yhteyttä GSGroupiin jo tänään, ja räätälöimme paketin siten, että paikannin tai seurantalaitteisto vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Paikannin onkin siis kannattava hankinta, jos haluat parantaa yrityksesi tehokkuutta ja logistiikkaa.

Ota yhteyttä tästä ja hanki laadukas paikannin!

Mistä haluaisit tietää lisää?

Fleet management

Nykyaikaiset kalustonhallintatyökalut ja sähköiset ajopäiväkirjat logistiikan optimoimiseen.

Lue lisää

Field service

Digitaaliset kenttätyönohjauksen ratkaisut, jotka helpottavat työntekijöiden elämää kentällä.

Lue lisää

 

Recovery

Edistyneet paikannin- ja seurantajärjestelmät, jotka näyttävät kaikkien ajoneuvojen, koneiden ja työkalujen reaaliaikaisen sijainnin.

Lue lisää