Til innholdet

Omaisuuden paikantaminen

Paikantaminen ja ajoneuvon seurantajärjestelmä

Olemme kehittäneet digitaalisen paikannusjärjestelmän, jotta voit tarkkailla reaaliajassa omaisuutesi, kuten koneiden, ajoneuvojen ja työkalujen, sijaintitietoja.

 

alt
Omaisuuden paikantaminen
OTA YHTEYTTÄ

Olemme kehittäneet digitaalisen paikannusjärjestelmän, jotta voit tarkkailla reaaliajassa omaisuutesi, kuten koneiden, ajoneuvojen ja työkalujen, sijaintitietoja. Käyttäjälähtöisesti suunniteltu kaluston seuranta -sovellus toimii kätevästi mobiilissa eli kulkee aina mukanasi. Jos jotain katoaa tai varastetaan, ajoneuvon seurantajärjestelmän avulla yli 90 % omaisuudesta palautuu takaisin (Track & Trace palvelu 24/7). Palvelu saatavilla myös yksityisasiakkaille!

Lommy eye XL 4G LTE-M

Erinomainen ja luotettava seurantalaite suurten ja pienten esineiden seurantaan. Lommy Eye valvoo omaisuuttasi ja kertoo missä se on. Tiedot tulevat nopeasti ajoneuvon seurantajärjestelmään.

Pidä helppo inventaario laitteistasi. Saat automaattiset päivittäiset raportit. Markkinoiden kustannustehokkain paikannin 15 vuoden akun kestolla, mikäli paikkatieto kerran päivässä.

Lue lisää

lommy rock

Lommy Rock on akkukäyttöinen GPS-paikannin, joka on kehitetty toimimaan järeissä ympäristöissä, niin teollisuudessa, kuin maastossa.

Seuraa omaisuuttasi – helpolla tavalla – myös ankarissa olosuhteissa.

Lue lisää

 

GSGroupin ainutlaatuinen teknologia turvanasi

Olemme sensori- ja paikannusteknologiassa alamme kärkeä, ja kaikki ajoneuvon seurantajärjestelmämme ovat käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä. Meidän tehtävämme on helpottaa kaluston seurantaa ja omaisuuden paikannusta, ei tehdä siitä monimutkaista. 

Ajoneuvon seurantajärjestelmä tehostaa työn hallintaa ja vähentää manuaalista työtä. Meiltä myös omaisuuden seuranta suoraan kuluttajille! Autamme asiakkaitamme myös omaisuuden palauttamisessa, ja teemme yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa, jotta kadonnut laite löytyy.

Kerromme mielellämme lisää ratkaisustamme, joten ota yhteyttä ja kysy lisää. Tarjoamme myös jälleenmyyntimahdollisuutta, joten kannattaa tiedustella lisää!

alt

Pyydä tarjous

Säästä aikaa ja rahaa ja ennen kaikkea itseäsi

 


Pekka Naukkarinen
Business Unit Manager Finland
p.+358 40 823 1704
pekka.naukkarinen@gsgroupfinland.fi

Tiia Kaukolampi
Head of Sales
p. 040 552 7005
tiia.kaukolampi@gsgroupfinland.fi

 

Niko Tervonen

Sales Manager 

p. 040 823 1721

niko.tervonen@gsgroupfinland.fi


Samuli Heiska
Sales Manager
p. 050 462 8717
samuli.heiska@gsgroupfinland.fi

Aleksi Hollmén
 Sales Manager
p. 040 635 1098
aleksi.hollmen@gsgroupfinland.fi
     
 

GSGroup Finland Oy

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa

040 635 1098

mail@gsgroupfinland.fi