Til innholdet

Insight, oversight, foresight – through technology

GSGroup on johtavia mobiilien tiedonkeruupalveluiden ja -ratkaisujen toimittajia. Olemme toimineet vuodesta 1992 asti jäljityksen ja paikantamisen parissa, ja nykyään olemme Euroopan johtavia sensoriteknologian toimittajia.

Huomisen teknologiaratkaisut

Päätoimipisteemme on Sandefjordissa Norjassa. Meillä on yhteensä 14 toimipistettä 9 eri maassa. Sandefjordin lisäksi GSGroupin toimipisteitä on Oslossa, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa, Esbjergissä, Tallinnassa, Riikassa, Vilnassa, Dortmundissa, Hampurissa, Budapestissä, Tampereella ja Vantaalla. GSGroupilla on myös kumppaneita eri puolilla Eurooppaa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com, Care4All ja My Fleet.

Tarinamme

Our values

By being skilled, inventive and caring, we provide our customers with technology solutions for tomorrow.

 

Skilled

Inventive

Caring

We KNOW security. We constantly strive to develop our skills. We are up to date. We know our customers and the market. We understand our customers challenges.
We have PROBLEM SOLVING in our DNA. We are ready for change. We constantly improving. We dear to dream and love to explore.
We care for our customers resources and results (ROI). We care for our co-workers. We are always generous and pleasant. We are precise and always keep our promises. We speak a language everyone understands. We proactively help.

Vuosikertomus 2017

Vuosi 2017 oli GSGroupille hyvä, ja yhtiön liikevaihto oli ennätysmäinen. Yhtiön kehitys on ollut myönteistä sekä operatiivisesti että tulosten suhteen.

aktiivista
tilausta

miljoonan Euron 
liikevaihto (2017)

työntekijää

Ura

Haluatko lähteä kanssamme tulevaisuuteen?

Aloita urasi kanssamme tästä