Til innholdet

Kalustonhallinta

Kalustonhallinta reaaliaikaisesti

Kalustonhallinta on GSGroupin erikoisalaa. Tehosta ja selkeytä työnkulkua seuraamalla reaaliaikaisesti kalustosi sijainti- ja reittitietoja Suomessa ja ulkomailla. GSGroupin kalustonhallinta on helppokäyttöinen järjestelmä, sillä se on kehitetty asiakkaan näkökulmasta. Kalustonhallinnan ohjelmistoon on lisäksi yhdistetty sähköinen ajopäiväkirja, joka pitää automaattisesti kirjaa ajetuista reiteistä ja kilometreistä.

Helposti integroitavat ja räätälöitävät kalustonhallintaan erikoistuneet järjestelmämme tarjoavat myös mahdollisuuden laitteistonhallintaan ja lämpötilaseurantaan, kuten työkalujen paikkatietoon.

alt
Reaaliaikainen kalustonhallinta GS Group Finland
OTA YHTEYTTÅ
alt

Räätälöity kalustonhallinta

Kalustonhallinta ja -seurantajärjestelmä antavat tarkkaa tietoa kalustosi sijainnista ja liikkeistä reaaliajassa. Kalustonhallinnan järjestelmä perustuu moderniin paikannuslaiteteknologiaan, johon on mahdollista lisäksi yhdistää erilaisia sensoreita halutun datan keräämiseksi. Ratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Kalustonhallinta tekee työskentelystä tehokkaampaa ja hallitumpaa.

Kalustonhallinnan edut:

 • Jäljitä ja rekisteröi kaluston sijainteja
 • Reaaliaikainen GPS-paikannus
 • Kalustonhallinta kerää tietoa ajetuista reiteistä ja kilometreistä
 • Seuraa kaluston saapumista toimipisteisiin ja siirtymistä niistä pois
 • Saat muistutukset kaluston huolloista
 • Kalustonhallinta mahdollistaa huoltokirjaukset
 • Kartta-alueiden luonti ja hälytysten asettaminen
 • Kalustonhallinnan paperiton dokumentointi

Omaisuudenhallinta

Kalustonhallinta on paikannusteknologiamme avulla helppoa, mutta samalla teknologialla varmistat, missä työkoneesi, työkalusi ja muu omaisuutesi sijaitsee. Omaisuudenhallintaa helpottaa muokattava Geo-fence -alue, joka toimii karttapohjalle piirrettynä alueena. Kalustonhallinnan avulla voit määrittää hälytykset esimerkiksi omaisuuden liikkuessa tai poistuessa tietyltä alueelta. Autamme sinua, jos jotain katoaa!

GSGroupin kalustonhallinnan hyödyt:

 • Selvitä omaisuutesi sijainti
 • Räätälöitävät ominaisuudet
 • Hälytykset tapahtumista
 • Lisää turvallisuutta
 • Kartalle määritettävä sallittu käyttöalue (Geo-fence)

  

Lämpötilaseuranta 

Sijainnin lisäksi kalustonhallinta seuraa erilaisten kuljetettavien tavaroiden lämpötiloja kätevästi helppokäyttöisen järjestelmämme avulla. Tarkka järjestelmämme helpottaa kalustonhallintaa esimerkiksi elintarvike- ja kylmäkuljetuksissa. Kalustonhallinnan laitteet mahdollistavat myös lääkekuljetukset (GDP- ja EN12830-sertifioidut ratkaisut). Olemme kehittäneet ominaisuutta yhdessä lääkeyhtiö Tamron kanssa, jotta kalustonhallinnan järjestelmä täyttää alan tiukimmatkin vaatimukset.

Kalustonhallinta kylmäkuljetuksissa:

 • Seuraa kuljetettavan tavaran lämpötiloja
 • Sensorit ilmoittavat lämpötilojen muutoksista ja rekisteröi ne järjestelmään
 • Nopeampaa reagointia
 • Luotettavammat kuljetukset

Digipiirturin etäluku

Säästä itseäsi ja työaikaasi. Digipiirturin etäluku hoituu automaattisesti, jolloin se ei vaadi erillistä toimenpidettä.

Lue lisää

Kalustonhallinnan Dashboard, eli käyttönäkymä

Kalustonhallinnan järjestelmän Dashboard, eli käyttönäkymä, on markkinoiden paras ja selkein tapa analysoida ajokaluston tuottamaa dataa reaaliaikaisesti. Näet yhdellä silmäyksellä puhelimestasi kaiken tarvittavan tiedon. Kalustonhallinnan tarjoamalla tiedolla johtaminen auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 

Kalustonhallinnan käyttöliittymästä näkee yhdellä sivulla selkeän kuvan siitä, miten ajokalustoa on halutulla aikavälillä käytetty. Ajopäiväkirjat ja muut raportit tulevat automaattisesti halutuille käyttäjille.

 

Kalustonhallinta mahdollistaa ajotapa-analyysin

Laadukas kalustonhallinta mahdollistaa ajotavan analysoinnin. Ajotapa-analysoinnilla voidaan puuttua proaktiivisesti huonoihin ajotapoihin ja tehdä sitä kautta merkittäviä säästöjä auton kuluvien osien ja polttoaineen kulutuksen suhteen. Kalustonhallinnan avulla voitte todentaa kuljettajan toimivan yhteisten sääntöjen mukaan. Kalustonhallinta pystyy seuraamaan erilaisia tapahtumatyyppejä kuljettajan ajaessa autoa. Seurattavia tapahtumatyyppejä ovat esimerkiksi kova jarrutus, kiihdytys ja ylinopeus. Voitte valita helposti, millaisiin tapahtumiin kalustonhallinta kiinnittää huomiota.

 

Kalustonhallintaan erikoistunut järjestelmä sinun tarpeillesi

Räätälöitävyys

Kalustonhallintaan voidaan yhdistää ominaisuuksia tarpeen mukaan, esim. lämpötilanseuranta.

Integraatiot

Tarjoamme valmiita liittymiä erilaisiin tuotteisiin sekä monipuolisen ja helposti laajennettavissa olevan REST-rajapinnan. Sen avulla asiakas tai kolmas osapuoli voi hyödyntää kalustonhallinnan keräämää paikka- ja sensoridataa.

Helppokäyttöisyys

Kalustonhallinnan järjestelmä on suunniteltu käyttäjiä ajatellen, joten sitä on helppo käyttää. Sähköinen ajopäiväkirja helpottaa kaikkien osapuolten työtä.

alt

Dashboard - kaikki tieto kätevästi yhdessä näkymässä

Olemme kehittäneet järjestelmään selkeän Dashboard-sivun, josta kaikki tieto on nähtävissä yhdellä kertaa. Kalustonhallinta ja sähköinen ajopäiväkirja toimivat yhdessä näkymässä eikä erillisiä raportteja tarvita. Kalustonhallinnan Dashboardista näet, millä ajoneuvolla on ajettu eniten, ajoneuvokohtaiset lähtöajat, kullekin ajoneuvolle säädetyt sallitut käyttöajat ja sijainnit (Geo-fence -hälytykset) sekä huoltovälimuistutukset. Lisäksi kalustonhallinnan järjestelmä näyttää kuljettajien huonot ajotavat, kuten ylinopeudet.

Voimme lisäksi rakentaa kalustonhallinnan raportteja ja analytiikkaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kehitämme palveluamme koko ajan ja lisäämme erilaisia analyyttisiä raportteja järjestestelmään.

GSGroup on tukenasi

Olemme luoneet kalustonhallintaan järjestelmän, jota on helppo käyttää ja joka ajaa asiansa: tehostaa työntekoa, parantaa seurantaa ja ratkaisee monia logistisia solmukohtia sekä aikatauluongelmia. Sen lisäksi tarjolla on moderni sähköinen ajopäiväkirja, joka tekee jokaisen yksittäisen työntekijän ajojen raportoinnista helppoa ja automaattista.

Olemme yksi suurimmista kalustonhallintaan, paikannukseen ja mobiiliin kenttätyönohjaukseen keskittyvistä laitevalmistajista. Ratkaisumme hyödyntävät bluetooth-teknologiaa ja toimivat globaalisti.

Kun valitset kalustonhallintamme, saat käyttöösi toimintavarmat ja käyttäjäystävälliset järjestelmät sekä teknologiat. Rakennamme kaikki tarvitsemasi raportoinnin ja analysoinnin työkalut sekä integraatiot. Tarjoamme myös konsultaatiopalveluita datan käsittelyyn ja analysointiin. Ota meihin yhteyttä missä tahansa kalustonhallintaan liittyvässä ongelmassa!

alt

 

 

Pyydä tarjous kalustonhallinnasta

Säästä aikaa, rahaa ja ennen kaikkea itseäsi!

 


Pekka Naukkarinen
Business Unit Manager Finland
p.+358 40 823 1704
pekka.naukkarinen@gsgroupfinland.fi

Tiia Kaukolampi
Head of Sales
p. 040 552 7005
tiia.kaukolampi@gsgroupfinland.fi

 

 
Samuli Heiska
Sales Manager
p. 050 462 8717
samuli.heiska@gsgroupfinland.fi

Aleksi Hollmén
 Sales Manager
p. 040 635 1098
aleksi.hollmen@gsgroupfinland.fi
     
 

GSGroup Finland Oy

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa

040 635 1098

mail@gsgroupfinland.fi