Til innholdet

Kalustonhallinta

Reaaliaikainen kalustonhallinta

Tehosta ja selkeytä työnkulkua seuraamalla reaaliaikaisesti kalustosi sijainti- ja reittitietoja Suomessa ja ulkomailla. GSGroupin kalustonhallinta on helppokäyttöinen järjestelmä, sillä se on kehitetty asiakkaan näkökulmasta. Ohjelmistoon on lisäksi yhdistetty sähköinen ajopäiväkirja, joka pitää automaattisesti kirjaa ajetuista reiteistä ja kilometreistä. Helposti integroitavat ja räätälöitävät järjestelmämme tarjoavat myös mahdollisuuden laitteistonhallintaan ja lämpötilaseurantaan, kuten työkalujen paikkatietoon

alt
Reaaliaikainen kalustonhallinta GS Group Finland
OTA YHTEYTTÅ
alt

Räätälöity kalustonhallinta

Kalustonhallinta ja seurantajärjestelmä antavat tarkkaa tietoa kalustosi sijainnista ja liikkeistä reaaliajassa. Järjestelmä perustuu moderniin paikannuslaiteteknologiaan, johon on mahdollista lisäksi yhdistää erilaisia sensoreita halutun datan keräämiseksi. Ratkaisut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Kalustonhallinta tekee työskentelystä tehokkaampaa ja hallitumpaa.

 • Jäljitä ja rekisteröi kaluston sijainteja
 • Reaaliaikainen GPS-paikannus
 • Kerää tietoa ajetuista reiteistä ja kilometreistä
 • Seuraa kaluston saapumista toimipisteisiin ja
 • siirtymistä niistä pois
 • Saat muistutukset kaluston huolloista
 • Huoltokirjaukset
 • Kartta-alueiden luonti ja hälytysten asettaminen
 • Paperiton dokumentointi

Omaisuudenhallinta

Paikannusteknologiamme avulla kalustonhallinta on helppoa, mutta samalla teknologialla varmistat, missä työkoneesi, työkalusi ja muu omaisuutesi sijaitsee. Omaisuudenhallintaa helpottaa muokattava Geo-fence -alue, joka toimii karttapohjalle piirrettynä alueena. Voit määrittää hälytykset esimerkiksi omaisuuden liikkuessa tai poistuessa alueelta. Autamme sinua, jos jotain katoaa!

 • Selvitä omaisuutesi sijainti
 • Räätälöitävät ominaisuudet
 • Hälytykset tapahtumista
 • Lisää turvallisuutta
 • Kartalle määritettävä sallittu käyttöalue (Geo-fence)

  

Kaluston lämpötilaseuranta 

Seuraa erilaisten kuljetettavien tavaroiden lämpötiloja kätevästi helppokäyttöisen järjestelmämme avulla. Tarkka järjestelmämme toimii esimerkiksi elintarvike- ja kylmäkuljetuksissa. Laitteet mahdollistavat myös lääkekuljetukset (GDP- ja EN12830-sertifioidut ratkaisut). Olemme kehittäneet ominaisuutta yhdessä lääkeyhtiö Tamron kanssa, jotta järjestelmä täyttää alan tiukimmatkin vaatimukset. 

 • Seuraa kuljetettavan tavaran lämpötiloja
 • Sensorit ilmoittavat lämpötilojen muutoksista ja rekisteröi ne järjestelmään
 • Nopeampaa reagointia
 • Luotettavammat kuljetukset

Digipiirturin etäluku

Säästä itseäsi ja työaikaasi. Digipiirturin etäluku hoituu automaattisesti, jolloin se ei vaadi erillistä toimenpidettä.

Lue lisää

Dashboard

Kalustonhallinta järjestelmän Dashboard on markkinoiden paras ja selkein tapa analysoida ajokaluston tuottamaa dataa reaaliaikaisesti. Näet yhdellä silmäyksellä puhelimestasi kaiken tarvittavan tiedon. Tiedolla johtaminen auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 

Käyttöliittymästä näkee yhdellä sivulla selkeän kuvan siitä, miten ajokalustoa on halutulla aikavälillä käytetty. Ajopäiväkirjat ja muut raportit tulevat automaattisesti halutuille käyttäjille.

 

Ajotapa-analyysi

Ajotavan analysoinnilla voidaan puuttua proaktiivisesti huonoihin ajotapoihin ja tehdä sitä kautta merkittäviä säästöjä auton kuluvien osien ja polttoaineen kulutuksen suhteen. Kalustonhallinta järjestelmän avulla voitte todentaa kuljettajien toimivan yhteisesti sääntöjen mukaisesti. Seurattavia tapahtumatyyppejä ovat esimerkiksi kova jarrutus, kiihdytys ja ylinopeus.

 

Kalustonhallinta järjestelmä sinun tarpeillesi

Räätälöitävyys

Järjestelmään voidaan yhdistää ominaisuuksia tarpeen mukaan, esim. lämpötilanseuranta.

Integraatiot

Tarjoamme valmiita liittymiä erilaisiin tuotteisiin sekä monipuolisen ja helposti laajennettavissa olevan REST-rajapinnan. Sen avulla asiakas tai kolmas osapuoli voi hyödyntää järjestelmän keräämää paikka- ja sensoridataa.

Helppokäyttöisyys

Järjestelmä on suunniteltu käyttäjiä ajatellen, joten sitä on helppo käyttää. Sähköinen ajopäiväkirja helpottaa kaikkien osapuolten työtä.

alt

Dashboard - kaikki tieto kätevästi yhdessä näkymässä

Olemme kehittäneet järjestelmään selkeän dashboard-sivun, josta kaikki tieto on nähtävissä yhdellä kertaa. Kalustonhallinta ja sähköinen ajopäiväkirja toimivat yhdessä näkymässä eikä erillisiä raportteja tarvita. Dashboardista näet, millä ajoneuvolla on ajettu eniten, ajoneuvokohtaiset lähtöajat, kullekin ajoneuvolle säädetyt sallitut käyttöajat ja sijainnit (Geo-fence -hälytykset) sekä huoltovälimuistutukset. Lisäksi järjestelmä esittää kuljettajien huonot ajotavat kuten ylinopeudet.

Voimme lisäksi rakentaa raportteja ja analytiikkaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kehitämme palveluamme koko ajan ja lisäämme erilaisia analyyttisiä raportteja järjestestelmään.

GSGroup on tukenasi

Olemme luoneet kaluston hallintajärjestelmän, jota on helppo käyttää ja joka ajaa asiansa: tehostaa työntekoa, parantaa seurantaa ja ratkaisee monia logistisia solmukohtia sekä aikatauluongelmia. Sen lisäksi tarjolla on moderni sähköinen ajopäiväkirja, joka tekee jokaisen yksittäisen työntekijän ajojen raportoinnista helppoa ja automaattista.

Olemme yksi suurimmista paikannukseen ja mobiiliin kenttätyönohjaukseen keskittyvistä laitevalmistajista. Ratkaisumme hyödyntävät bluetooth-teknologiaa ja toimivat globaalisti.

Kun valitset meidät, saat käyttöösi toimintavarmat ja käyttäjäystävälliset järjestelmät sekä teknologiat. Rakennamme kaikki tarvitsemasi raportoinnin ja analysoinnin työkalut sekä integraatiot. Tarjoamme myös konsultaatiopalveluita datan käsittelyyn ja analysointiin. Ota meihin yhteyttä missä tahansa ongelmassa!

alt

 

 

Pyydä tarjous

Säästä aikaa ja rahaa ja ennen kaikkea itseäsi