Til innholdet

Avinor odottaa innolla yhteistyötä GSGroupin kanssa

Avinor valitsi GSGroupin sähköisen päiväkirjan ja kalustonhallintaratkaisut

Avinor valitsi GSGroupin sähköisen päiväkirjan ja kalustonhallintaratkaisut. Julkisen kilpailutuksen tuloksena syntynyt sopimus sisältää Guard Systemsin sähköisen ajopäiväkirjan asennuksen 400 tuotanto- ja henkilöautoon 45 lentokentällä. Guard Systemsin ajopäiväkirjan ansiosta Avinor voi täyttää veroviranomaisten dokumentointivaatimukset kaupallisten autojen käytöstä.

- Valitsimme Guard Systemsin sähköisen ajopäiväkirjan perusteellisen arvioinnin jälkeen, ja nämä ratkaisut vastaavat Avinorin vaatimuksia. Odotamme innolla yhteistyötä GSGroupin kanssa, Avinorin projektipäällikkö Alexander Holmgren sanoo.

Sopimus sisältää myös mahdollisuuden asentaa verkkopohjaisen FleetSystem-kalustonhallintaratkaisun jopa 800 yksikköön. Käyttöönotto alkoi toukokuussa 2017, ja sen on määrä valmistua heinäkuun loppuun mennessä.

AVINORISTA
Avinor vastaa 45 valtion omistamasta lentokentästä sekä siviili- ja sotilasilmailun navigointijärjestelmistä Norjassa. Tämä verkosto yhdistää Norjaa – ja liittää Norjan muuhun maailmaan.

Avinor tekee paljon ilmailun ympäristönsuojelutyötä ja pyrkii vähentämään Norjan ilmailun kasvihuonepäästöjä. Yhtiöllä on merkittävä rooli biopolttoaineiden kehittämisessä ja toimittamisessa lentokoneisiin. Avinor vaikuttaa vuosittain noin 50 miljoonan lentomatkustajan turvalliseen ja tehokkaaseen matkustamiseen. Noin puolet lentää Oslon lentoaseman kautta Yli 3 000 työntekijää huolehtii lentokenttien ja navigointijärjestelmien suunnittelusta, kehittämisestä ja toiminnasta. Avinor saa rahoituksensa ilmailumaksuista ja lentokenttien myynnistä.