Til innholdet

Norjan tiehallinto laati nelivuotisen sopimuksen GSGroupin kanssa

Norjan tiehallinto Statens Vegvesen (SVV) valitsi GSGroupin sähköisen ajopäiväkirjan ja kalustonhallinnan ratkaisujen toimittajaksi.

Norjan tiehallinto Statens Vegvesen (SVV) valitsi GSGroupin sähköisen ajopäiväkirjan ja kalustonhallinnan ratkaisujen toimittajaksi. Sopimus sisältää Guard Systemsin sähköiset ajopäiväkirjat ja kuljettajantunnistusjärjestelmät 1 200 tuotanto- ja henkilöautoon eri puolilla maata. Sopimuksen kestoon vähintään neljä vuotta. Guard Systemsin sähköisen ajopäiväkirjan ansiosta SVV voi täyttää kaikki veroviranomaisen vaatimukset matkojen automaattisen dokumentoinnin avulla. Tämä vähentää hallinnollista työtä sekä parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta.

Asennusten on tarkoitus alkaa syyskuussa 2017.

NORJAN TIEHALLINNOSTA
Norjan tiehallinto pitää huolen, että kaikki pääsevät turvallisesti määränpäähänsä jalan, pyöräillen, autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Tiehallinto suunnittelee, rakentaa, hoitaa ja ylläpitää kansallisia ja maakunnallisia teitä Norjassa. Tiehallinto vastaa myös ajoneuvojen ja tienkäyttäjien tarkastuksista. Norjan tiehallinto koostuu yleisten teiden osastosta sekä viidestä maantieteellisestä yksiköstä, joivat ovat Pohjois-Norja, Keski-Norja, Länsi-Norja, Etelä-Norja sekä Itä-Norja. Lisäksi sillä on 72 lupakonttoria ja viisi liikenteenohjauskeskusta eri puolilla maata.