Til innholdet

Eitech Electro valitsi GSGroupin teknologian

Eitech Electro luottaa edelleen GSGroupiin ja valitsi Handymanin kenttätyönohjauksen ratkaisukseen.

Eitech Electro luottaa edelleen GSGroupiin ja valitsi Handymanin kenttätyönohjauksen ratkaisukseen. Tämän sopimuksen myötä Eitechin 680 kenttä- ja toimistokäyttäjää Ruotsissa voi tehostaa työpäiväänsä Handymanin integroidulla työsuunnittelu-, tilaustenhallinta- ja ajanhallintajärjestelmällä.

- Tämä sopimus kertoo Handymanin vahvuudesta, ja odotamme innolla, että voimme laajentaa strategista kumppanuuttamme Eitech Electron kanssa tulevaisuudessa, GSGroupin ruotsin myyntipäällikkö Mats Eriksson sanoo.

Handyman on kenttätyönohjauksen ratkaisu yrityksille, jotka haluavat optimoida toimintaansa sekä parantaa dokumentointiaan ja laadunvarmistustaan. Ratkaisu tuo 20 vuoden alan kokemuksen 28 000 käyttäjänsä saataville.

EITECHISTÄ

Eitech on erikoistunut sähköasennuksiin ja sähkötekniikkaan ja palvelee ammattilaisia rakennusalalla ja julkisella sektorilla sekä teollisuuden, infrastruktuurin ja energia-aloilla. Eitech ottaa vastuuta ja toimittaa kaiken täydellisistä projekteista ja ratkaisuista jatkuviin huoltopalveluihin liittyen automaatioon, infrastruktuuriin, asennuksiin ja energiaan.

Selkeä liiketoimintafilosofia ja omistautuneet ja innovatiiviset työntekijät, joista monet ovat myös Eitechin osakkaita, ovat tärkeitä kulmakiviä pitkäaikaisten ja kestävien ratkaisujen kehittämisessä. Eitechin liikevaihto on lähes 2 miljardia Ruotsin kruunua, ja meillä on eli 1 200 työntekijää etelän Malmöstä pohjoisen Kiirunaan.