Til innholdet

GSGroup osti suomalaisen PPCT Finland

PPCT Finland Oy tuli markkinoille paikannuspalveluiden toimittajana vuonna 2006 ja on siitä lähtien jatkuvasti kehittynyt ja kasvanut orgaanisesti.

Yrityksellä on 20 työntekijää Tampereen päätoimipisteessä sekä Espoon ja Turun myyntitoimistoissa ja siitä on tullut Suomessa merkittävä kalustonhallintajärjestelmien toimittaja palvelu- ja kuljetusaloilla. PPCT:n liikevaihto vuonna 2015 oli 4 miljoonaa euroa. GSGroup käyttää eri laskentaperiaatteita kuin PPCT, ja mukautettu vuoden 2015 liikevaihto on lähempänä 2,5 miljoonaa euroa GSGroupin periaatteiden mukaisesti laskettuna, ja sen odotetaan olevan samaa luokkaa vuonna 2016.

GSGroup rahoittaa yrityskaupan omilla varoillaan ja pankkilainalla. Pääomitukselle ei ole tarvetta.

- Olemme keskustelleet PPCT:n omistajan ja perustajan, Aarre Sillanpään kanssa viime kuukausien aikana. Prosessi on ollut rakentava ja myönteinen. Meillä on hyvä kuva PPCT:n johdosta ja yrityksen tarjoamista palveluista. Aarre jatkaa yhtiön toimitusjohtajana. PPCT:llä on vankka asiakaskunta, josta suuri osa on isoja asiakkaita pitkän tähtäimen tavoitteineen. GSGroup saa kaupan myötä yli 600 asiakasta, mikä vahvistaa Suomen toimintaamme. Yrityskauppa vahvistaa johtoasemaamme Pohjoismaissa, GSGroupin toimitusjohtaja Espen Virik Ranvik sanoo.

- Olen ylpeä ja tyytyväinen matkastani PPCT:n kanssa. Yhtiö on rakennettu pala palalta. Olemme onnistuneet kehittämään asiakkaidemme toivomia tuotteita ja palveluita. Nyt PPCT on johtava toimija Suomen markkinoilla. GSGroupin kautta saamme laajemman tuotevalikoiman ja paremman aseman muissa Pohjoismaissa, joten toimintamme kukoistaa varmasti myös tulevaisuudessa, PPCT:n perustaja ja toimitusjohtaja Aarre Sillanpää sanoo.