Til innholdet

GSGroup  toimittaa paikannuspalveluita Norjan valtakunnalliselle postille,  Posten Norge AS

GSGroup voitti kilpailutuksen ja takasi Norjan yhden isoimmista IoT-sopimuksista.

 

 Kuva: Håvard Jørstad/Posten

- Se oli suuri ilo ja kunnia saada viesti, jossa ilmoitettiin, että Posten Norge AS hyväksyi tarjouksemme, kertoi Myyntipäällikkö Morgan Kittilsen GSGroupilta.

Prosessi alkoi 2017, kun Norjan kansallinen posti ja logistiikkayritys, Posten Norge AS tarvitsi järjestelmää heidän toiminnan kehittämiseen. Järjestelmän tarkoitus on myös tuottaa säästöjä organisaatiolle. Projektia vetävä Morten Berntsen GSGroupista sanoo sopimuksen merkitsevän paljon yritykselle.

-  Tämä on yksi suurimmista IoT-sopimuksista, joka on koskaan allekirjoitettu Norjassa ja se osoittaa, että GSGroupin teknologinen kehitys on tunnistettu kansallisesti että kansainvälisesti, Berntsen sanoo.


Johtava eurooppalainen tarjoaja

Tarjoukseen sisältyy yli 4000 laitetta kontteihin ja perävaunuihin. Posten Norgenilla on päivittäin useita tuhansia ajoneuvoja tiellä ja siksi niiden liikkeistä halutaan parempi yleiskuva.

- Posten Norge on yksi Pohjoismaiden suurimmista logistiikkatoimijoista. Halusimme luoda entistä kattavamman seurantajärjestelmän kohteille, joilla ei ole omaa sähköverkkoa, kertoo PR ja viestintäpäällikkö John Eckhoff, Posten Norgelta.

Yksi Postenin tärkeimmistä vaatimuksista tälle järjestelmälle oli laitteet, joiden akun kapasiteetti on suuri, yhdistettynä hyvään hintaan ja joustavaan tekniikkaan, joka antaa tarpeellista tietoa.

- Posten haluaa palvelun, joka toimii sekä webille että mobiililaitteille.Tämä vähentää myös useiden järjestelmien ylläpitokustannuksia. Näin Postenilla on vain yksi toimittaja, joka tekee viestinnästä helpompaa, kertoo Kittilsen.

 

GSGroup on viime vuosina kasvanut ja kehittänyt toimintaansa, varsinkin keskittyen yrityksen päätuotteisiin. Menestyksen myötä, GSGroup on toimittanut muun muassa Telenorin käyttämää Smart-arbeidsdag -(Smart workday)  sekä kalusonhallintajärjestelmiä monille yrityksille Pohjoismaissa. GSGroupin viimeisin hankinta oli Tanskalainen sensorivalmistaja Flextrack, joka vahvistaa GSGroupin johtavaa asemaa sensoriteknologian -alalla.

 

-   GSGroup on ollut paikannus- ja arvo-omaisuuden paikantamis alalla 25 vuotta. Tämä on pitkä aika myös kansainvälisellä tasolla. On jännittävää ja palkitsevaa olla osa organisaatiota, joka rakastaa ratkaista uudenlaisia ​​haasteita teknologian avulla, Kittilsen sanoo. Ylpeä hetki Ensimmäinen osapuolten välinen kokous pidettiin 12. marraskuuta. Kittilsen kuvaa prosessia siistinä ja läpinäkyvänä ja sanoo, että Posten haluaa edetä neuvotteluissa.

 

- On kunnia toimittaa palveluita asiakkaalle, joka on kasvava ja jolle tuotteemme on osa heidän kasvuprosessiaan. Posten pyrkii saamaan kaiken valmiiksi pian ja osoittaa, että ratkaisu on heille tarpeen sekä, että se palvelee tarkoitusta. Meillä on paljon kokemusta suurista hankkeista, kuten tästä. Posten on suuri organisaatio, ja tämän projektin pitäisi onnistua, sanoo Kittilsen, odottaen tulevaa yhteistyötä.

- Tämä on ollut vaikuttava tiimityö, jossa resurssit eri puolilta yrityksiä ovat toimineet yhdessä vastaamaan annettuja vaatimuksia. Tänään olemme ylpeitä, Berntsen toteaa.


Tietoja GSGroupista

GSGroup on yksi johtavista eurooppalaisista paikannus- ja kenttätyönohjaus palveluntarjoajista. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat brändit kuten Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com ja MyFleet. Yritys on perustettu vuonna 1992, ja Sandefjordissa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi GSGroupilla on tällä hetkellä 13 muuta toimistoa yhdeksässä Euroopan maassa. GSGroupilla on myös laaja valikoima kumppaneita ympäri Eurooppaa. Vuosi 2017 oli ennätysvuosi yritykselle, jonka liikevaihto oli lähes 195 miljoonaa Norjan kruunua.


Tietoa Posten Norgeista

Posten Norge AS on pohjoismainen posti- ja logistiikkayritys, joka kehittää ja toimittaa ratkaisuja postitse, viestinnän ja logistiikan osastolle. Yhtiöllä on kaksi tuotemerkkiä markkinoilla - Posten ja Bring

Yhteystietoja

 

Espen Virik Ranvik
CEO, GSGroup

+ 47 22 00 40 00

 

John Eckhoff

Head of PR and communications, Posten Norge AS

+ 47 913 97 071