Til innholdet

Ammattivarkaat liikenteessä Vantaalla?

Pitkäaikainen asiakkaamme, joka toimii myös kiinteistöhuollossa huomasi eräänä aamuna järkytykseensä, että kolme heidän uutta Kramer Pyöräkuormaaja oli varastettu. Pyöräkuormaajien arvo on reilusti yli 100 000 €.

Asiakkaan pääkäyttäjän kirjautuessa palveluumme hän huomasi heti, että kahden laitteen sijaintitieto ei pitänyt paikkaansa, vaan varkaat olivat onnistuneet ohittamaan järjestelmät. Yhden varastetun kuormaajan erikoispaikannin, kuitenkin antoi signaalia ja täten asiakkaamme pääsi nopeasti selvittämään kyseisen laitteen sijainnin. Saapuessaan paikantimen antamaan osoitteeseen asiakas huomasi heti, että kaikki kolme kuormaajaa olivat samassa paikassa.
 
Usein ammattivarkaat toimivat niin, että varastettu omaisuus viedään teollisuusalueelle ja tekijät seuraavat etäältä noin vuorokauden saapuuko poliisi tai joku muu etsintäryhmä etsimään omaisuutta.
 
Onneksi tässä tapauksessa omaisuus saatiin takaisin nopeasti, ennekuin ne ehdittiin viedä pois Suomesta. Kesällä saimme palautettua asiakkaallemme yli 100 000€ maksavan vuokrakoneen, joka oli jo ehditty viedä jo pois Suomesta.  
 
Lisätietoja:
 
GSGroup Finland Oy
Business Unit Manager
Pekka Naukkarinen
040-823 1704

*Kuvan työkone ei liity tapaukseen