Til innholdet

Telilän Sähkötyö luottaa GSGroup Finland Oy:n sähköiseen ajopäiväkirjaan

Telilän sähkötyö on perustettu 1956 ja yrityksen toimintaa ohjaa neljä arvoa: asiakkaaseen keskittyvä palvelu, työntekijöiden hyvinvointi ja osaaminen, laadukas työnjälki sekä toimiva yhteistyö.

Yritys toimii niin saneeraus- ja uudiskohteissa, Julkisella sektorilla, sähkökunnossapidossa, tietoliikenne ja turvallisuuspalveluissa.

Asentajat tarvitsevat autoja eri työkohteissa ja huoltoliiketoiminta vaatii päivystyksen. GSGroup on toimittanut Telilän Sähkötyölle automaattiset verottajan vaatimat ajopäiväkirjat. Yrityksellä oli aikaisemmin myös käytössä sähköiset ajopäiväkirjat, mutta tutustuttuaan www.paikannin.com palveluun oli selkeää, että käytettävyys ja laitteiden asentaminen oli erittäin helppoa GSGroupin palvelussa.

 

Kimmo Raikunen Telilältä kertoo, että ” Helppokäyttöisyys on mielestäni iso plussa, kuin myös kartan käyttö. Myös ajoneuvotietojen muokkaus käy helposti. Raporttien ajo on helppoa ja ohjelmistoa on vaivaton käyttää. Laitteet voi asentaa itse ja se ei vie montaa minuuttia. Sähköisen ajopäiväkirjan hyödyt ovat kiistattomat, niin turvallisuuden kuin ajankäytön suhteen”.

Voin lämpimästä suositella GSGroup Finland Oy:n palveluita.

Lisätietoja:


Kimmo Raikunen
Yksikönjohtaja, Telilän Sähkötyö
044-560 1625
kimmo.raikunen@telila.fi

 

Pekka Naukkarinen
GSGroup Finland Oy
040-823 1704
pekka.naukkarinen@gsgroupfinland.fi