Til innholdet

KMR-Huolto käyttää GSGroup Finland Oy:n paikannuspalveluita kiinteistöhuollossa

KMR Huolto Oy:lle on tärkeää työnlaatu, nopeus sekä ystävällinen asiakaspalvelu. KMR:n palveluihin kuuluu kiinteistöhuolto, vihertyöt, siivouspalvelut, maanrakennus, lumen auraukset sekä kuljetuspalvelut.

Kiinteistöhuolto, Piha-alueiden kunnostus ja pesutyöt

Talvella KMR huolto tekee piha- ja parkkialueiden auraus-/hiekoitustyöt monipuolisella ja nykyaikaisella kalustolla. Paikannuksella pystymme osoittamaan tarkasti, milloin piha – ja parkkialueet ovat hiekoitettu ja aurattu. ”Kiinteistöhuoltoraportin ajo on helppoa sitä voimme käyttää myös pohjana kustannusten laskemiseen”, kertoo Toimitusjohtaja Markku Jussila.

Meillä on myös 24h toimiva päivystys, joka takaa avun saamisen myös virka-ajan ulkopuolella. Huoltoautoissa sähköinen ajopäiväkirja on ehdoton”. Yrityksellä ei ollut aikaisemmin käytössä sähköisiä ajopäiväkirjoja, mutta tutustuttuaan www.paikannin.com palveluun oli selkeää, että käytettävyys oli erittäin helppoa GSGroupin palvelussa.

Markku Jussila kertoo, että ” Asiointi on aina sujunut hyvin yhteyshenkilön kanssa ja saimme myös koulutuksen järjestelmään, joka on ehdottomuus käytettävyydessä. Töiden todentaminen ja raportointi on helppoa ja sähköisen ajopäiväkirjan hyödyt ovat ehdottomat”.

Voin myös lämpimästä suositella GSGroup Finland Oy:n palveluita.

 

Lisätietoja:

Markku Jussila
Johtaja, KMR Huolto Oy
040-965 3290
markku.jussila@kmr.fi

Pekka Naukkarinen
GSGroup Finland Oy
040-823 1704
pekka.naukkarinen@gsgroupfinland.fi