Til innholdet

GSGroup ostaa tanskalaisen Care4all/Flextrack-yhtiön

GSGroup AS ostaa 100 % tanskalaisen Care4all ApS / Flextrack -yhtiön osakkeista ja vahvistaa siten Euroopan johtoasemaansa kehittyneen sensoriteknologian ja paikannuspalveluiden tuottajana.

Care4all-yhtiön ja sen Flextrack-tuotantoyksikön päämaja on Esbjergissä Tanskassa, ja sen kokonaisliikevaihto vuonna 2017 oli yli 5 miljoonaa euroa.

– Tämä yrityskauppa on meille suuri kunnia, ja odotamme sitä innolla. Nyt kun Care4all/Flextrack siirtyy osaksi GSGroupia, johtoasemamme soveltavan sensoriteknologian alalla vahvistuu merkittävästi. Tämä yrityskauppa on tärkeä strateginen edistysaskel, joka vahvistaa GSGroupin kapasiteettia toimittaa kehittyneitä tiedonkeruuratkaisuja. Keskitymme jatkamaan ja tukemaan kaikkea sitä, mikä on Care4allin ja Flextrackin menestyksen takana. Yhtiöllä on hyvät asiakassuhteet ja loistava kumppaniverkosto, joita me aiomme ylläpitää ja kehittää edelleen, sanoo GSGroupin toimitusjohtaja Espen Virik Ranvik.

Kaupan myötä Care4all saa vahvan omistajan ja johdon, joka on valmis kehittämään yhtiötä kohti jatkuvaa menestystä. Care4all-yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja Jan Nørskov pysyy mukana yhtiössä ja on tärkeässä roolissa uuden teknologian kehittämisessä.

– Näissä kahdessa yhtiössä on todella paljon yhdistäviä tekijöitä, ja menestyksen perusta on selvästi nähtävissä yhtiöidemme kulttuurissa ja arvoissa – ne sopivat täydellisesti yhteen. Lisäksi GSGroupilla on kapasiteettia kehittää Care4all-yhtiötä, vahvistaa nykyisiä suhteita ja tarjota asiakkaillemme ja kumppaneillemme entistä laajempaa näkökulmaa. He huomaavat, että jatkamme tuotteiden kehitys- ja valmistustyötä yhtä korkealla tasolla kuin ennenkin. Siksi olen hyvin optimistinen tulevaisuuden suhteen, Jan Nørskov sanoo.

Yrityskaupan myötä GSGroupin työntekijöiden määrä nousee n. 210:een ja liikevaihto vuonna 2018 (pro forma) n. 29 miljoonaan euroon. Yhtiö jatkaa kasvusuunnitelmiensa toteuttamista strategisilla yritysostoilla sekä orgaanisella kasvulla kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Tietoa GSGroup-yhtiöstä

GSGroup AS on Euroopan johtava mobiilien tiedonkeruupalveluiden ja -järjestelmien toimittaja. Yrityksen tuotemerkkejä ovat tällä hetkellä Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com ja MyFleet. Yhtiön päämaja on Sandefjordissa Norjassa, ja yhtiöllä on 13 toimipaikkaa 9 eri maassa. GSGroupin toimipaikat ovat Oslossa, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa, Tallinnassa, Riiassa, Vilnassa, Dortmundissa, Hampurissa, Budapestissa, Tampereella ja Vantaalla. Vuonna 2017 GSGroupin kasvu oli jälleen ennätysmäistä, ja myynti ylitti 20 miljoonaa euroa.

Tietoa Care4all-yhtiöstä

Care4all perustettiin vuonna 2003 ja se on aina ollut innovaatioiden edelläkävijä, joka toimittaa asiakkailleen uusinta seurantateknologiaa. Yhtiö on huomioinut laajan asiakaskuntansa tarpeet ja kehittänyt ainutlaatuisen ja täysin joustavan seurantajärjestelmän, jota kaikkien on helppo käyttää. Oli kyseessä sitten henkilökohtainen turvallisuus, arvoesineiden turvaaminen tai ajoneuvojen ja toiminnan hallinta, käytössä on Care4allin laaja valikoima Lommy-seurantalaitteita sekä avoin ohjelmistoratkaisu, jota voidaan räätälöidä erilaisiin tarpeisiin, jolloin se tuo käyttäjälleen lisäarvoa. Innovatiivisten seurantalaitteiden, avoimen lähdekoodin ohjelmiston ja erinomaisen asiakaspalvelun avulla Care4all kykenee vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin eri aloilla ympäri maailman.