Til innholdet

Service Specialist / Junior Service Specialist

Rakennamme uutta palvelutoimintoa, jonka edelleenkehittämiseen pääset mukaan.

Palvelemme yritysasiakkaita GSGroupin omiin paikannusjärjestelmiin liittyvissä tuki- ja ylläpitotehtävissä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat mm. puhelinpäivystys toimistoaikana, asiakkailta tulevien teknisten työpyyntöjen vastaanottaminen ja ratkaiseminen. Työpyynnöt ohjautuvat sinulle Netsuite ERP - järjestelmän kautta ja yhteydenpito tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimitse.

Työpyynnöt liittyvät useimmiten asiakkaan kohtaaman teknisen ongelman ratkaisemiseen. Päivätasolla työn alla olevia työpyyntöjä on useita. Tarvittaessa työpyyntöjä ohjataan myös kansainvälisesti seuraavalle tukitasolle. Osa työpyynnöistä edellyttää pitkäjänteisempää työskentelyä yhdessä tiimin, tuotekehittäjien ja asiakkaan kanssa.

Tehtävään sisältyy myös:

 • kokonaisvaltaisempaa vastuuta nimettyjen avainasiakkuuksien palvelemisesta
 • käyttöönottoprojektien suunnittelua ja koordinointia
 • asiakaskohtaisia käyttökoulutuksia
 • osallistumista säännöllisiin asiakaspalavereihin
 • teknisten asiakasratkaisujen suunnittelua ja optimointia
 • sensorien teknistä sekä niiden varaston hallintaa

Miksi juuri Sinä?

Olet kiinnostunut omaksumaan eri järjestelmiin liittyviä teknisiä kokonaisuuksia sekä pystyt tarvittaessa ottamaan kantaa teknisiin kysymyksiin. Olet sosiaalinen ja välitön kommunikoinnissasi, nautit asiakkaiden, kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelystä ja ongelmien ratkaisusta. Osaat priorisoida ja pysyt rauhallisena myös kiireisemmissä tilanteissa.

Olet vahvasti palveluhenkinen, aktiivinen ja tehokas ongelmanratkaisija sekä halukas kehittymään roolissasi. Haluat ottaa itsenäisesti vastuuta tehtävistäsi ja olla mukana kehittämässä toimintaamme.

 • Sinulla on perus IT-tiedot ja -taidot
 • Olet nopea oppimaan ja omaksumaan uutta tietoa ja taitoja
 • Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus teknisestä asiakaspalvelusta
 • Työskentelet sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti englanninkielellä
 • Sinulla on ajokortti
 • Kokemus NetSuite ERP-järjestelmällä työskentelystä katsotaan eduksi

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön, tuen tekemiselle sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä GSGroup-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtäviä on avoinna kaksi. Tehtävät ovat vakituisia.

Työskentely tapahtuu pääosin Vantaan toimistollamme, mutta sinulla pitää olla valmius työskennellä myös asiakkaiden luona.

Tarvittaessa lisätietoja: Marjaana Hartikainen, Head of Operations, GSM 040 451 9051

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen osoitteeseen: rekry@gsgroupfinland.fi. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään, viimeistään kuitenkin 25.08.2021 mennessä.


GSGroup Finland Oy on kansainvälinen IoT-ratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita kehittämään toimintaa uusimpiin teknologioihin keskittyneillä palveluilla ja konsultoinnilla. GSGroupissa työskentelee yli 200 asiantuntijaa, joista Suomessa kaksikymmentä.