Til innholdet

Junior Sales Manager

GSGroup on Euroopan johtava sensoriteknologian toimittaja ja järjestelmiämme ovat mm. Paikannin.com, Fleet Systems, My Fleet ja Lommy Fleet. GSGroup konserni kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa yhdeksässä Euroopan maassa.

Saat mahdollisuuden liittyä osaksi nuorekasta ja kehittyvää myyntitiimiämme innovatiivisessa ja kannattavassa kansainvälisessä kasvuyrityksessä. Työsi keskittyy pääosin uusasiakashankintaan, mutta pääset mukaan myös julkisen puolen hankintoihin.

Voit olla vastavalmistunut eteenpäin tähtäävä myynnin ammattilainen tai omata jo kokemusta ratkaisumyynnistä. Tärkeintä on oikea asenne ja halu menestyä.

Menestymistä auttaa:

  • Tavoitteellisuus, reipas asenne ja itseohjautuvuus
  • Sujuva kielitaito: suomi ja englanti
  • Kokemusta ratkaisumyynnistä
  • Avoin mieli, kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan
  • Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön, tuen tekemiselle sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä GSGroup-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana on Vantaa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, Head of Sales Tiia Kaukolampi vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Tiian sähköpostitse tiia.kaukolampi@gsgroupfinland.fi tai puhelimitse 040 552 7005 16.8. lähtien.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 3.9.


GSGroup Finland Oy on kansainvälinen IoT-ratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita kehittämään toimintaa uusimpiin teknologioihin keskittyneillä palveluilla ja konsultoinnilla. Monikansallinen konserni yhdistettynä GSGroup-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. GSGroupissa työskentelee yli 200 asiantuntijaa, joista Suomessa kaksikymmentä.